I'm living in a dream.

Min morgon var helt underbar. Solen sken in genom fönstret och jag vaknade helt utvilad. Åt frukos och gick till skolan.
Jag kände att jag var smal. Att jag lyckats. Jag kände mig så nöjd att jag åt upp en hel portion i skollunchen. Jag gick hem och firade en sen alla hjärtans dag med min familj. Det vill säga att jag åt två chokladmuffins med grädde. Jag kände mig fortfarande smal.
Sen gick jag till toan. Men ställde mig på vågen istället. Jag vägde 59 kg. Panik! Låste dörren, tog av mig alla kläder och kollade på vågen igen. 58 kg.
Jag känner ett benigt finger som trycks mot min feta mage. "Skäms på dig gottegris" hörde jag Ana säga. Mitt självförtroende sjönk till botten.
Jag som hade trott att jag varit smal hela dagen.
"Dags att börja träna" säger den späda personen brevid mig "och sluta äta ditt fetto"
"Jag ser ut som en enda stor klump med fett" viskar jag med gråten i ögonen. Sen klär jag på mig och springer ut. Nedför trapporna och ut. Till närmsta snöhög och gräver ner mig i den. Jag ligger där en stund. Tills min mamma kommer ut och frågar om det har hänt något. Helt blå och misslyckad beger jag mig in i huset där allt började.
Kommentarer
Postat av: Minna

Hej, tänkte bara säga att tävlingen skjuts fram en dag. Så den startar på fredag istället! :) Hoppas det är okej för dej!

2010-02-17 @ 23:20:35
URL: http://controool.blogg.se/
Postat av: Nelmo

Jo, jag vet det där. Men de flesta svenskar äter semlor på just semeldagen och skiter i fastan. Därav semeldagen.

Bilder på mig kommer inte att dyka upp.

2010-02-17 @ 23:31:16
URL: http://certify.blogg.se/
Postat av: Matti

Ge inte upp bara för att vågen knasar. Ge inte upp! Fortsätt må bra och känn dig smal, och fortsätt kämpa mot ditt mål. Gräv inte ner dig - försök vara glad.

Kram tjejen.

Postat av: Nellie

Heej ! Såg att vi är i samma lag :D Jag har Alices och Litemer's msn sen innan, så jag skickar min till dig också, om du vill ha den såklart :) Så alla kan prata med varandra och hålla koll på hur det går för oss :P

Nu ska vi vinna ;D haha2010-02-18 @ 19:51:43
URL: http://outofcontrol.bloggplatsen.se
Postat av: Minna

Glöm inte att poängen ska in idag (22/2) kram

2010-02-22 @ 23:05:50
URL: http://controool.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0