I'm living in a dream.

Min morgon var helt underbar. Solen sken in genom fönstret och jag vaknade helt utvilad. Åt frukos och gick till skolan.
Jag kände att jag var smal. Att jag lyckats. Jag kände mig så nöjd att jag åt upp en hel portion i skollunchen. Jag gick hem och firade en sen alla hjärtans dag med min familj. Det vill säga att jag åt två chokladmuffins med grädde. Jag kände mig fortfarande smal.
Sen gick jag till toan. Men ställde mig på vågen istället. Jag vägde 59 kg. Panik! Låste dörren, tog av mig alla kläder och kollade på vågen igen. 58 kg.
Jag känner ett benigt finger som trycks mot min feta mage. "Skäms på dig gottegris" hörde jag Ana säga. Mitt självförtroende sjönk till botten.
Jag som hade trott att jag varit smal hela dagen.
"Dags att börja träna" säger den späda personen brevid mig "och sluta äta ditt fetto"
"Jag ser ut som en enda stor klump med fett" viskar jag med gråten i ögonen. Sen klär jag på mig och springer ut. Nedför trapporna och ut. Till närmsta snöhög och gräver ner mig i den. Jag ligger där en stund. Tills min mamma kommer ut och frågar om det har hänt något. Helt blå och misslyckad beger jag mig in i huset där allt började.
Valentine + Thinspo + Depp

Jag har inte skrivit på bloggen på hur länge som helst. Men super marta jag har förstört min dator. Så här sitter jag på min kompis dator och säger att jag ska skriva ett blogg inlägg (på min andra blogg då). Ho Ho. Jag är så finurlig.


Jag ser hemsk ut, jag känner mig hemsk. Mitt liv suger. 

Nu är det nya tag som gäller. Jag ska bara rycka upp mig och inte låta folk trampa på mig, bokstavligt talat, en jävla tjockis på stan trampade på min fot så att jag knappt kan stå på den. 

Jag ska börja med 100 sit-ups varje dag. Mer hinner jag inte. Jag får sluta äta bara, så går jag ner.

Sorry för att hela detta inlägger blev helt flummigt, men jag får pigga upp er med en thinspo bild istället. 

 

Det fick bli en liten sötis bild. Cuz it's valentines day! Eller hur man nu stavar det.RSS 2.0