Frrrustrerad...

Jag blir så frustrerad när jag inte kan göra sånna rullande R... Som i Skrrratta, haha!
Jag är från skåne, jag kan bara göra skånska r. Däremot så säger jag sj- orden som en riktig stockholmare. Suck!
Nu när jag har spanska och ska prata, då låter det som om jag fastnat med något i halsen. Skit säger jag bara.
Idag förstördes min dag på grund av några få ord, helt enkla. "Det är därför du har blivit så stor". När jag hörde de orden började jag inte gråta, förolämpa tillbaka eller göra något som en normal människa gjort. Nädå, jag gick och åt upp en hel marabou. -.- Skjut mig snälla någon! Eller... gör mig liten.
Jag vill vara liten och smal. Jag vill att någon ska krama mig som om jag är gjord av glas, eller att någon ska kunna lyfta mig utan ansträgning. Jag vill vara liten och vacker.

Bara lite.

Jag känner mig glad idag. Väldigt glad.
Jag hade en underbar dag idag, massor av fina och nya vänner, nyttig mat, gick en runda under rasten, inget knäproblem idag. Träffade Timmy och Johan på tågstationen, de två killarna är så underbara att man blir kär. Synd bara att jag inte är lika underbar som dem.
Bara några kilo kvar och jag kommer både se och känna mig bättre. Bara 19 kg kvar och jag kommer vara lika underbar som dem. Bara 27 kg kvar och jag kommer att väga som min kusin gjorde när hon hade anorexia.
Bara ett år på mig.

Va-va-voom


Idag.

Dagen började great. Bara en deciliter yogurt, och en bit sushi (som jag spottade ut dock). Den slutade vid McDonalds. Stor milkshake, pommes och 6 nuggets. Shoot me!
Knäna fungerar fortfarande inte riktigt som de ska, inte heller armen. Gosh, ingen träning för mig inte. Jag måste äta mindre. Suck...
Var hos doktorn idag, jag är nu 165 cm lång och väger 59 kg. Jag väger som en hel (ursäkta ordvalet) jävla gris. Seriöst. Jag måste lära mig spy. Suck... Jag träffade iallafall en ny kille idag, Timmy. Rolig som bara den.
Massor av skratt!

Thinspo.


Anastasia.

Jag vill vara en prinsessa. Precis som hon. Men jag vill ha ett lyckligt slut. Jag vill att min familj ska ta emot mig med öppna armar. När något hemskt hände så ska de inte vända ryggen till, utan hjälpa. Jag vill vara vacker. Precis som hon. Anastasia. Jag vill vara hon.

Min motivation.


Drömmar.

Jag drömmer ofta. Vackra drömmar. Hemska drömmar. Allmänt underliga drömmar. I alla drömmar så känner jag mig fin. Jag är smal. Man kan se mina höftben när jag står up. Jag har inga "kärleks handtag". Sen vaknar jag upp. Varje dag blir en besvikelse. Varje dag vaknar jag med ångest. Varje dag vaknar jag med en längtan att bli smal. Det är min motivation.
Skratt till er alla! Kraam!

Världens gladaste tjej.

Jag är en av de mest optimistiska töser som någonsin  kommer att finnas. Seriöst, jag är alltid så grymt glad. Men här genom bloggen verkar det som om jag är grymt deprimerad och sur. Usch och fy på det!
Jag vill att alla ska se mig som dem tjej jag är, en glad och rolig en. Och förhoppningsvist smal också när jag är klar.
Jag har just nu förslitningar på mitt knä, vilket gör att det är supersvårt att gå utan att det gör ont. Max tio steg varje kvart eller något sånt. Så jag har inte hunnit träna. Men jag sitter här och spänner magen tills jag håller på att spy iallafall. Haha... Good luck girls!
Jag vet, hon är kanske inte världens smalaste tjej,  men jag fullkomligt dreglar över hennes mage.
Kram och skratt!

Förlåt.

Har bara ätit frukost idag, nyttig en. Så att jag inte ska bli hungrig på ett tag... Perfekt.
Det bästa man kan göra är egentligen att äta ett kokt ägg på morgonen. Man blir inte hungrig förrens tidigast 16. Om man då vaknar kl 7.

Jag saknar bloggen. Jag orkar bara inte skriva särskilt mycket. Förlåt.


11082010

Tolv dagar. 288 timmar. 17280 minuter. Så lång tid är det tills jag börjar gymnasiumet. Jag skulle ha varit smal vid det här laget. Jag väger grymt mycket nu. För mycket.

Måste ner. Måste ner. Måste ner. Två ord som ekar i huvudet hela tiden. Varför kan jag inte vara smal?!


Troublesome


Mitt liv.

Det var grymt längesen jag skrev här. Men jag behöver tala ut. Utan att någon vet det.
Jag är tillbaka i min ätstörning. Äh, vem försöker jag lura. Jag har alltid haft den, det är bara nu jag ska ge ett extra krafttag så att jag får min målvikt.
Jag väger 59 kg nu. Jag är 166 cm lång. Enligt mitt bmi så är det normalt. Men inget med min kropp är normalt. Jag ser fett överallt.

Jag ska äta nyttigt idag, min svullodag var igår. Så det ska vara 5 mål om dagen. 3 "stora" och 2 mellanmål.
Jag ska inte gå hungrig alls idag. Jag måste hålla förbränningen uppe nu. Efter mitt frosseri.
Lycka till!


RSS 2.0